• 142
    v12.0.4 updatesi + sorunsuz bir crackini bulursam çok sevineceğim oyun. şu iki oyuncuyu karşılaştırdığımızda hata veren crack olmasın yeter. ayrıca bazı gözlemlerim var oyuna dair.

    + genç yetenek kavramı çok gelişmiş. misal 15,16,17 yaşındaki oyuncuların kadroda olması bile yetebiliyor, oynatmasanızda teklif geliyor takım finansal açıdan ayakta kalabiliyor.
    + hollanda, almanya ve fransa bana göre orta halli manager'ların oynaması gereken, altyapısı kuvvetli, finansal açıdan fazla sorunu olmayan ligler.
    + türkiye'nin yaşanan son olaylardan dolayı oyuncu çekebilme gücünün düşürülmesi güzel. örn: ispanya'dan oyuncu gelmiyor türkiye'ye...
    + transfer işi çok eğlenceli olmuş. search bölümü, ardından oyuncunun menajeriyle yaşanan dakikalar oyundan aldığım hazzı arttırdı.
    + team talk, match preparation çok önemli. örn: maç öncesi, maç arası ve maç sonunda yapacağınız konuşmalarla takımın moralini doğrudan etkileyebiliyorsunuz.
    + staff konusunda ilk kez bu kadar ciddi takviyeler yapmanız gereken oyun olmuş. fitness ve fizyoterapi koçları takımın sakatlıklarla boğuşmasını engelliyor, ayrıca antrenman seviyesini medium yaptığınız takdirde ciddi sakatlıklarla karşılaşmıyorsunuz.

    şimdilik gözümü görünen, hoşuma giden ve beni kendine bağlayan özellikler bunlar oyun hakkında. çıkacak patch'ler eminim ki oyunun verdiği hazzı daha da arttıracaktır.

    edit: son olarak, yönetimden bir futbolcunun transferini istemenin nasıl olduğunu merak ettim açıkcası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın