resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 732
    bu adamın bireysel olarak her takımda başarılı olduğunu söyleyenler gerçekten bunun öyle olduğunu düşünüyorsa vay hallerine.
    neymiş messi barcelonadan başka takımda başarılı olamamış. bu da barcelonanın sistem takımı olmasındanmış. ama bu adam bireysel olarak her takımda başarılıymış.

    evet zaten cristiano ronaldo'nun portekizi son dünya ve avrupa şampiyonu.

    ha bir de cristiano ronaldo sivassporda oynuyor şu an. adam realde kakayla, mesut özille, benzemayla, xabi alonsoyla oynuyor. arkalarında da dünyanın en iyi teknik direktörü var. bir takımda çok gol atmak senin bireysel oynayarak başarılı olduğunu da göstermez. real şu an takır takır top oynuyor. mourinhonun her takımı da öyledir.

    geçen sezon şampiyonlar ligi ve ispanya süper kupasından sonra messinin yaptıklarını görenler uzun bir süre suskun kalmıştı oysa. bu sezon başlamadan ispanya süper kupa maçlarında barcelonanın berbat oynayıp, real madrid'in çok baskılı oynadığı maçlarda nedense ronaldo'nun değil de messinin bireysel yetenekleri maçlara damgasını vurmuştu. o maçlardan sonra da buralar hep dutluktu, sazlıktı. ortalıkta kimsecikler yoktu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın