• 136
    ilk sezonumda galatasarayımla şampiyon olduğum oyun. pek fazla transfer yapmadım ilk 11'e, default kadroyla oynadım hep.

    bunun sonucunda 26 galibiyet, 5 beraberlik 3 mağlubiyetle 83 puanla bitirdim ligi. ikinci sıradaki fenerbahçe 74 puana ulaşabildi.

    play-off'ları da 4 galibiyet 2 beraberlikte bitirip şampiyon oldum.

    oyun hakkında izlenimleri anlatmak gerekirse;

    sezon başında ünal başkan* musluğu kıstığı için 800.000 euro gibi komik bir rakamla transfer bütçesini açıyoruz. maaş bütçesinden takviye yaptığımızda bu miktar 2-3 milyon euro'ya çıkıyor.

    zaten galatasaray'ın kadrosu çok iyi takviye olmadan da rahatlıkla zirveye oynanıyor. elmander, riera, baros yardırıyor. riera en değerli yabancı seçildi sezon sonunda

    ayrıca en önemli nokta kornerler, fm 2011'den beri bütün kornerleri 6 pasın içine kestiriyorum. stoperler gol krallığına gidecek neredeyse kornerlerden gelen toplar sayesinde.

    ujfalusi 10, ceyhun gülselam 9, servet 9 gol attı korner ve yan toplardan sırf.

    bütün korner ve frikikleri de selçuk ve riera'ya kullandırıyorum.

    takım içi konuşmaları da güzel olmuş. oyunculara gaz vermek açısından önemli.

    fm 2011'de oluşturduğum taktiğimle 2012'de de rahatlıkla götürüyorum ligleri. galatasaray'ı üst üste bikaç sene şampiyon yapıp sonra teklif gelirse avrupa'nın büyük takımlarına geçerim bakalım aynı taktik işleyecek mi orda da. fm 2011'de galatasaray'dan sonra gittiğim juventus'la dünyanın zirvesine çıkmıştım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın