resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1453
    felipe melo ve selçuk inan'ın yükünü kat be kat hafifletmekle kalmayıp onların atağa katılabilmesini sağlayabilen tecrübeli oyuncumuzdur. şüphesiz ki biz ayhan'ı böyle hiç izlemedik, bundan sonra izleyebilecek miyiz belirsiz. orta sahamızdaki tüm oyunculara servis yapıp, oyuncuların top kullanabileceği alanları yaratması şu takım için çok gerekli ve önemlidir.

    selçuk inan'ın kalitesine kalite katacaktır. daha fazla sorumluluk alan girişken bir selçuk inan izleyebiliriz önümüzdeki dönemlerde. bu meziyetin ortaya çıkmasında yardımcı olabilecek bir oyuncudur ayhan. geçmişte bulunan hatalarını konuşmak bize ne kazandırır? şu takıma ne faydası olur? eleştiriler elbette olacaktır fakat fatih hoca ile tecrübeli ve uzun futbol hayatında yeni bir kimlik kazandığı şu günlerde biraz daha yapıcı olunması faydalı olacaktır.

    beşiktaş maçında ilk 11 başlamalıdır. rakibin orta sahasını iyi ezberlediği takdirde günün kahramanı olabilir. melo-ayhan-selçuk-kazım-engin orta sahası muhakkak iş yapacaktır. melo ve selçuğun orta sahanın biraz daha önünde topla buluşması ayhan sayesinde nitelik kazanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın