resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 1410
    hala kendisinin gonderilmesinin arkasinda gica gheorghe hagi'nin dogrudan etkili olduguna inanmadigim adam.transfer anlasmasi bile gidici der gibiydi.yok taksite bolmuslerde 4 sene kiralik gibi her sene parasini odeyecekmisiz de aslinda tapusu bizde olacakmis da bilmem ne.bu adami yollayan malum ikili su kisilerin katili olan ikilidir gerisi hikaye.

    cassio lincoln-bulent korkmaz uzerinden ikisi birbirine kirdirildi
    abdel kader keita-frank rijkaard'a ihale edildi hemde adam gittikten sonra malum kisi cikip rijkaard yolladi dedi.
    zvjezdan misimovic-gheorghe hagi'ye patlatildi
    elano blumer-gica ile form tutmaya baslamisti,misi'den sonra hagi'ye ihale edemediler tam kara kara dusunurken,ailevi sorunlari ortaya cikinca altin bulmus gibi sevindiler,hemen yolladilar.
    fernando meira uefa'da son 16da defanssiz kalmak gibi bir durum her takima nasip olmaz.buyuk yonetim vizyonu gerektir.
    ayrica:ekstra bonus;2010 dunya kupasinin 20lik yildizi.keita'nin yollanmasini ihale ettikleri adam bu adami 2-3e kapatma imkanimiz varken yalvardi resmen adam kimse orali olmadi.kim mi?
    giovani dos santos

    ve son olarak da takimda kimse kalmayinca bizden biri haldun ustunel'i bictiler.sonuc ne oldu omur boyu unutulmayacak 2010-11 sezonunu yasattilar sonra kendilerini yediler.ama hem bu yapilanlar hem o sezonun etkileri tamamen giderilene kadar kac zaman gececek allah bilir sadece.

    su takimin belki de 2-3 sene zor kendine gelmesinde vebaliniz cok buyuk ey muhtesem ikili.

    keske hersey zvejdan misimovic ve bir sakiz davasi olsa.o kadar basit olsaydi su an avrupa'da imrenilen bir kadro yapisinda olabilirdik.ama olaylar bizim her mactan sonra nerdesin diye sizlandigimiz isimlerden cok daha buyuk.zvjezdan misimovic ise kariyeri hice sayilanlardan birisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın