resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1430
    her zaman ihtiyaç duyabileceğimiz emektar futbolcumuz. iyi oynamıyor olabilir. formu kötü olabilir. fiziksel olarak kötü durumda da olabilir. ama şunu iyi düşünmemiz gerekir. endüstriyel futbol mu istiyoruz yoksa oyuna ruhunu katan futbolcu mu. eğer cevap ikiside değil ama ikisinin karmasıysa işte ayhan akman'ın bu takımda kesinlikle en azından bu sene olması gerektiğini anlamamız gerekir.

    galatasaray.org da yayınlanan ülker idman raporu bölümünden antrenman fotoğraflarını hergün indirip arşivliyorum. kimi zaman elmander'i kimi zaman baros'u kazım'ı eboue'yi, melo, sercan, engin ve dahası bir çok futbolcu'yu antrenman fotoğraflarında göremediğim çok oldu. ama ayhan hepsinde var. hergün antrenmanda ve neredeyse tüm fotoğraflarda başı çekiyor.

    kewell'in geçen sene antrenmanda kaytaran aydın'ı nasıl uyardığını herhalde bütün sözlük yazarları biliyordur. takdir etmeyen de olmaz diye düşünüyorum. işte ayhan'da takımda aslında bu görevi görüyor.

    orta sahamızın ayhan'dan fiziksel ve teknik olarak çok daha iyi futbolculara emanet edilmesi konusunda hem fikiriz. ama ayhan kesinlikle kötü muameleyi hak etmiyor. zaten ilk 11 başlamıyor, sonradan oyuna girmiyor. sadece ihtiyaç duyulan hallerde sahaya çıkıyor.

    peşin edit: bende galatasaray'a ruhumu veririm lan diyenler olabilir ki ben çoğu zaman bunu diyorum. adres florya arkadaşlar. bir de lütfen ayhan ile mustafa sarp'ı karıştırmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın