• 132
    oynadığım son 8 maçta 8 galibiyet almam ile beraber, 4-0'lık gençlerbirliği galibiyeti sonrası, takım toplantısından çıkan sonuç;
    http://i.imgur.com/JEkOc.jpg olumlu!!

    riera ve kazım'ın moralleri sezon başından beri böyle. ne yaptıysam bir türlü düzeltemedim. hemen takımdaki hakimiyetim üzerine, "burada benim borum öter gençler." diyerek onları kadrodan kesip yerlerine sercan ve eboue'yi monteledim. aldığım sonuç şöyle ki; takım yardırıyor beyler.

    fm12 ilk başta hiç alışık olmadığım şekilde zor gelmişti. zira fm11'e göre oyuncu moralleri ve teknik direktör konuşmaları çok çok önemli bir yere sahip. olumsuz tavır sergilediğiniz takdirde bunun takıma etkisi son derece büyük oluyor. siz siz olun her daim pozitif düşünün. *** gerçekten de oyunu bu yıl fazlasıyla zorlaştırmışlar. eski serilerde istediğin kadar kötü yönet takımı, yine görevinin başında kalıyordun, bu yıl 10 maç kredin var! evet, aynen böyle.

    daha önce şuradan #809897 birkaç oyuncu önerisinde bulunmuştum. radarıma aldığım yeni oyuncular var!! toplanın!!

    emre can - bayernli ve çok yönlü türk oyuncu. yeni bir hamit altıntop doğuyor diyebiliriz. resimde gördüğünüz gibi hemen atladım kendisine.* tıpkı tolga ciğerci transferinde olduğu gibi 2 sene kiralık + 3 milyon tl satın alma opsiyonuyla beraber ocak 2012'de kadroma katacağım. potansiyeli 5 yıldız olarak gözüküyor. tavsiye edilir.
    http://i.imgur.com/2utGu.jpg

    felipe caicedo - bu sene haddinden fazla geliştirmişler. en azından bana öyle geldi. potansiyeli çok yüksek. ileride dünyanın sayılı forvetleri arasına çok rahat girecektir. oyun başında 8 milyon'a lokomotiv'e transfer olmuş.
    http://i.imgur.com/LNkrA.jpg

    dominique malonga - yeni keşfettiğim oyunculardandır. geride bıraktığımız fm serilerinde numarasını görememiştik. en azından ben bilmiyordum. en büyük problemi takım oyuncusu olmaması olarak gözükse de diğer özellikleri oldukça iyi. aşırıya kaçmak istemeyen, kesesini verimli kullanmak isteyenler için ideal tercih olacaktır.
    http://i.imgur.com/XVflh.jpg

    jonathan cristaldo - belki fm11'den hatırlayanınız vardır. bu yıl biraz daha geliştirmişler ve çılgın atıyor. potansiyeli tam 4 yıldız. alım/satım yaparak transfer kârı elde etmek isteyenler için kaçırılmaz fırsattır zannımca. oyun başında çok büyük meblağlar istenmeyen oyunculardan biri.
    http://i.imgur.com/3JndB.jpg

    souleymane coulibaly - tottenham'ın 16 yaşındaki genç yeteneği. geride bıraktığımız gençler avrupa şampiyonasında yıldızı parlayan oyunculardan biri. potansiyeli 5 yıldız. ileride muhtemelen çılgın atmaya başlar.
    http://i.imgur.com/Ne2tN.jpg

    adryan - 17'lik brezilyalı oyuncu. profiline girdiğimde "joining r.madrid" yazısını görmem bünyede şok etkisi yarattı. madrid scoutları benden hızlı çıktı arkadaş ya.*
    http://i.imgur.com/YOriN.jpg

    julian draxler - alman genç yetenek. şimdilik fiziksel sorunu gözükse de 3 yıla bir şeyciği kalmaz. potansiyeli 5 yıldız. değerlendirilmeli.
    http://i.imgur.com/EdOHL.jpg

    markus mendler - 18 yaşındaki alman sağ açık oyuncusu. hücum hattının her yerinde oynayabiliyor. yine 5 yıldızlı bir potansiyeli var. 10 milyona kadroya katılabilir.
    http://i.imgur.com/VmcXx.jpg

    gözlerim samed yeşil'i aradı. ama database probleminden midir nedir bir türlü çıkmadı. kullandığınız database'inizde varsa mutlaka bakın derim. muhtemelen profili çok iyidir. şimdilik burada noktayı koyalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın