resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 844
    bu adam için hala beslenme çantası ayarlayan insanlar var. galatasaray spor kulübü de oyuncuların fiziksel ve mental gelişimine katkı sağlayacak hiçbir argümana, terapiste, doktora, ona buna sahip olmadığından emre çolak fellik fellik abi ben ne yesem de şu vücuda biraz çeki düzen versem diye nette geziyor.

    abicim şaka mısınız? bu adamın fiziğini ne kadar geliştirebilirsin ki? boy kilo orantısından tut, kemik yapısına kadar minimal bir adam emre çolak. teknik kapasitesi, türkiye şartlarında oynayan bir futbolcuya göre üst düzey, e tamam oyun zekası da biraz daha fazla da şu an sahip olduğu yeteneğin üzerine koyamayacak oluşu da aşikar.

    bu fiziğine takmış arkadaşlar forum forum gezip, david silva'ya da veriyorlardır beslenme çantasını :( adam ispanya'da da tak tak tak oyununu oynuyordu, ingiltere'de de manchester city'nin beynini oluşturan adam olarak yine oynuyor.

    hani dilenişi hat safhada olduğu messi var ya, işte bu adama da büyüme hormonunu veren adamlar bu beslenmeci abiler :(

    tek dileğim önce aydın yılmaz, sonra sen bu takımdan yollarınızı ayırın. altyapı romantikliği yapmaktan artık çıkıp, bu ikili delilik sona ersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın