• 75
    galatasaray sözlük ile beraber yıllardır takip ettiğim ve üyesi olmak istediğim alisamiyen.net adlı galatasaray taraftar forumunun yöneticisi. ne varki bu yönetici ne zaman üye alımı yapılacağından bihaber şekilde sanal hayatını sürdürmekte. oysa temmuzda sorduğumda şike dolayısıyla ortamın çok gergin olduğunu, ligler başladıktan sonra ortalık durulduğunda alım yapılacağını söylemişti. ligler başladı sorduk, şimdi de "maalesef bilemiyorum" diyor. hayır severim sayarım cidden, iyi bir adam belliki, ama bu şekilde sallaması yakışmadı.

    ekleme
    kendisi hakkındaki yazımdan sonra adeta neden bu kadar sevilip, tutulduğunu kanıtlarcasına yazıma olgunlukla twitter'dan cevap vermiştir. verdiği cevabı buraya yazmam gerekir çünkü yazdığım yazı sonrası kendisine bir cevap hakkı doğuyor ve yanlış hatırlamıyorsam da sözlükte zaten çaylak.
    verdiği cevap genel olarak iş yoğunluğuyla alakalı olup neden yazar alımı konusunda fikri olmadığı hususunda beni tatmin etmiştir.
    beni sallamasını hissetmem benim hüsn-i kuruntummuş biraz, ayrıca buradan da kendisine anlayışı ve derdimle ilgilendiği için teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın