• 15
    nesilcilik, devrecilik, hiyerarşi her açıdan kötü ve faşizan bir huydur. bir adamın kalitesini sözlüğe üye olma tarihi değil, düşünce yapısı belirler.

    örneğin hakan şüküre söven birinci nesil bir yazar ki sözlükte bolca var ne yaparsa yapsın benim nezdimde güdük, ve nankör bir insandan öteye gidemeyecektir.

    ülkenin yüzde 75 inin baskıcı ve otorite yanlısı olduğu düşünüldüğünde pek şaşırılmaması gerek. yıllarca bir otoriteye tabii yaşayan, o otoriteye tapan adam geliyor burda kendinden alt sınıfta, alt rütbede gördüğü adamı kalitesizlikle suçluyor.

    kalitesizlik ölçütü ise sadece aykırı ve ateşli fikirleri. herkes sizin gibi ve sizin tarzınızda konuşmak zorunda değil. kimse çıkıp 2. bir emre kadar dördüncü nesilleri çaylak yapalım diyemez.

    derse "sen kimsin ulan amın feryadı" tepkisini alır ve baskıcı söylemiyle kalır. eğer onu bunu çaylaklığa davet edeceksen bay 4. nesil olmayan yazar, o zman söyle cici babana sana bir adet kalitesiz olmayanından sözlük açsın, orada kendi fikir ve hayal dünyanla yaşa.

    not: yazı sadece yeni yazarlar üzerinde baskı kuran, onları çaylak yapalım diyen, 4. nesil olmayan yazarlara yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın