resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 2694
    sabriyi sevmeyen, galatasarayın topçusu değil diyenlerle ben aynı galatasaraydan bahsetmiyoruz. eboue geldi kesebildi mi sabriyi? arsenalden geldi bu adam senelerce orada oynadı. o çok dilendiğiniz premier lig tecrübesi var bu adamın üstelik bi de zenci bunlara rağmen kesemedi sabriyi. fatih terimden daha iyi biliyosunuz demi. rijkarddan daha iyi biliyosunuz demi. herşeyi geçtim oynadığınız oyunda bile satmadığınıza eminim sabriyi. çünkü daha iyisini galatasaraya getiremezsiniz. sabrinin antep maçında yaptığı asist, bursa maçında attığı gol, bordo maçında attığı gol size*; ayaklarınızın dolaşacağı yerde auta attığı toplar bana... şu yukarıda size diye saydığım şeyleri video yapsalar sonra da galatasaray alacak bu oyuncuyu deseler aylarca dilenirsiniz, her transfer sezonu haberi çıksın diye umutlanırsınız bu sene gelecek diye inanırsınız ama bu adam sabri olduğu için adam olduğu için, selenayla çıkmadığı için, harry kewell gibi kızları kendine aşık etmediği için gitsin, galatasarayın topçusu değil dersiniz. esas bu adam tam galatasarayın topçusu siz galatasaray taraftarı değilsiniz. sadece 2000 ruhuyla şımartılmış insanlarsınız. yeri gelince 14 senelik... diye bağırmayı bilirsiniz ama 2 sene şampiyon olamadın mı maçlara gitmemeye başlarsınız. yıldız transfer istersiniz. bu takım 2000de hagi varken bülentin, tugayın, kralın, ergün penbe'nin ve diğerlerinin hakkını vererek o kupaları aldı. baroşa dilenip sabriyi beğenmemekle galatasaray taraftarı değil iyi gün taraftarı olursun. eğer sabriyi çağırırken milan baroş diye bağırdığından daha çok çıkmıyosa sesin, baroştan daha çok sevmiyosan sabriyi* sen daha galatasaraylı olamamışsın kusura bakma ama. o çok dilendiğin, formasıyla maça geldiğin liverpool niye büyük biliyo musun? taraftarlarının hepsinin en sevdiği 2 adam carragher ve gerrard olduğu için büyük. 21 senedir şampiyon olamıyolar adamlar carragherlarla olmaz bu iş, bize pike gibi defans lazım dediyse 1 tanesi ben de top olıyım!
    özet: sabriyi beğenmeyen, galatasaray topçusu değil diyen adam önce bi kendi galatasaraylı mı onu kontrol etsin. düşünce özgürlüğü, saygı vs. gibi şeylerle gelmeyin bana burda bülent korkmaza laf edecek adama da sabriye laf edecek adama da saygı duymam.

    tanım: ağzıyla kuş tutsa da binlerce sözde galatasaraylı tarafından auta vurduğu toplarla, sarbi yazan formasıyla anılacak galatasaray kaptanı ve topçusu!
    hasan şaş der ki hagi bilmem kaç kere vuruyo bişe yok biz bi kere vurunca auww! sabri de der ki melo, baroş kaç kere vuruyo bişey yok ben bi vurayım auta...*
App Store'dan indirin Google Play'den alın