• 11
    öncelikle siena şehir olarak son derece mütavazi ama bir o kadar da eğlenceli bir yer.tipik bir italyan kasabası olma özelliği dışında misafirperver sakinleri ile de farklılık yaratan bir yapıya sahip ( 2 defa orada bulundum).şehrin basketbola olan ilgisi herkesin malumu zaten.. palaestra arena yapısı itibariyle rakip üzerinde net baskı yaratılabilen bir salon..montepaschi'nin her maç sahaya iyi basketbol amacı ve muazzam bir kazanma hırsı ile çıkan bir takım olduğunu da düşünürsek burası gerçekten zor bir deplasman..

    ancak euroleauge'de başarı istiyorsak bu maçı kazanamasak bile başa baş kora kor bir mucadele gösterip geleceğe ümitle bakmayı sağlamak zorundayız..bu maçlar aslında zor olmasının dışında çok da iyi bir fırsattır..galibiyet takımı çok üst düzey bir ritme sokabilir..

    pozisyonlara bakarsak...guardlar arasında müthiş bir savaş olacak..bir tarafta tutku açık, lucas gordon, jaka lakoviçve ender arslandörtlüsü..diğer tarafta zizis, kaukenas, bo mc calebb ve rakoçeviç..bu alanda kim üstün gelirse maçın galibi o olacaktır..tecrübe ve sertlik anlamında siena bu alanda ağır basıyor gibi görünüyor..ama inanç ve hırs herşeyi değiştirebilir..

    son zamanların en zevkli ve en çekişmeli maçı olacağını tahmin ediyorum..

    onlarda shaun andrew stonerook'a ayrıca dikkat..bizim de süprizlerimiz preston ve andriçikilisi olabilir..andriç'e bu maç çok iş düşecek..

    bir de oktay mahmuti..onun hırsı ve azmi yine 6. adam etkisi yapacaktır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın