• 35
    webaslan.com'dan

    spor toto süper lig'de gaziantepspor mağlubiyetinin ardından kayserispor deplasmanında aldığı 2-0'lık galibiyetle büyük moral depolayan galatasaray'da gözler mersin idman yurdu maçına çevrildi. mersin idman yurdu karşısında gökhan zan ve yekta kurtuluş'tan yararlanamayacak olan fatih terim, diğer sakat ve cezalı futbolcuların yeniden takıma dönmesiyle tatlı bir kadro telaşı yaşamaya başladı.

    mersin idman yurdu karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan galatasaray'da sarı-kırmızılı taraftarların da bu maça büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor. gaziantepspor maçından önce bilet fiyatlarında indirime giden ancak bu maçta da türk telekom arena tribünleri dolduramayan sarı-kırmızılı yönetimin mersin idman yurdu maçındaki hedefi 40 bin taraftarın üzerine çıkmak...

    galatasaray taraftarı, türk telekom arena'da oynanacak olan mersin idman yurdu maçında 40 bin rakamını yakalayabilirse; bu sezon lig maçlarındaki tribün rekorunun da altına imza atmış olacak.

    bu sezon türk telekom arena'da oynanan maçlarda 32 bin ortalama yakalayan galatasaray'da yönetim kurulu üyesi abdürrahim albayrak da sarı-kırmızılı taraftarlara seslenerek; "fatih hoca ile birlikte takımımızda ciddi değişiklikler yaşanıyor ve artık seri galibiyetler almak istiyoruz. özellikle arena'da oynanacka olan maçlarda taraftarımızın bizi yanlız bırakmamasını istiyoruz. en az bizim kadar onların da galatasaray sevdalısını olduğunu biliyorum ve artık stadımızı tam anlamıyla doldurmanın zamanı geldiğini düşünüyorum" dedi.

    gaziantepspor maçında bilet fiyatlarında indirime giden galatasaray yönetimi de mersin idman yurdu maçında en düşük bilet fiyatını 20 tl olarak belirledi.

    işte bilet fiyatlari

    1. kategori - 210.00 tl
    2. kategori - 175.00 tl
    3. kategori - 90.00 tl
    4. kategori - 45.00 tl
    5. kategori - 30.00 tl
    6. kategori - 20.00 tl
    7. kategori-rakip takım - 20.00 tl
App Store'dan indirin Google Play'den alın