resim
Tomáš Ujfaluši
Görev:Teknik Direktör
Takım:Bilinmiyor
Yaş:46
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 569
    o'nun transfer söylentileri çıktığında yazarlık alımlarını bekliyordum. ulen şu alımlar başlasa da onun ne denli futbolcu olduğunu anlatan yazı yazayım diye bekledim, içim içimi yedi. hele ki orada ujfalusi de kim yahu yaşlı başlı adam tarzında söylemler okuyunca daha bir içlendim.

    gel zaman git zaman ujfalusi bu takımın formasını giydi ve ne olduğunu herkese gösterdi. ben ise o kendisini ıspatladıktan sonra yazar oldum. ve gördüm ki onun futbolculuğunu anlatmama gerek kalmamış, helal olsun. ama yine de şunu söylemeden edemeyeceğim. kendisi benim için avrupa'da oynayan en iyi stoperlerden biridir. bu yapısını koruduğu takdirde de 2 yıllık kontratının ardından 2 yıllık daha kontrat yapar bu takımda.

    zamanında karşı çıkanlar için ise bir iki kelamım var. fm her zaman gerçekleri söylemez. fm'yi gerçek hayata uyarlamakta akıl karı değildir. fm de aldığınız genç oyuncu belirli özelliklere sahipse çıkar ilk maçında 2 gol 3 asist yapar. o squad sistemi çok gelişmiş hayal ürünüdür. fm nin ise en büyük zararı 30'unu geçen her futbolcuya yaşlı bu artık iş yapmaz mantığını oynayanlara işlemesidir. ujfalusi'yi eleştirenlere önerim bu oyunu daha az oynayın. oyunu hazırlayanlar bunlar öngörmüş olacaklar ki cm 03/04'teki çıkış butonunun yanına bile "gerçek dünyaya geri dönün" yazmışlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın