resim
Tomáš Ujfaluši
Görev:Teknik Direktör
Takım:Bilinmiyor
Yaş:46
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 560
    sizler için diego forlan-jose antonio reyes-tomas ujfalusi üçlüsü başlığında ujfalusi adı geçen bütün entryleri derledim, toparladım. şu an tapınılan adama bi küfür edilmediği kalmış.

    --- dikkat! yüksek adrenalin ---

    ujfalusi gelmese de, diğer ikiliyi alsak, olmaz mı ki.

    tomas ujfalusi desen, adamın lucas neill'ımıza göre tek artısı var, 20 gün küçük olması, eksiği ise çok.

    üçünün parasına forlan ve reyes'i alsak keşke. ujfalusi yerine daha iyisi alınmalı.

    ujfalusi yerine alınabilecek çok daha iyi stoper bulunabilir.

    forlan-reyes kısmı cidden heyecanlandıran üçlü. gelirlerse müthiş olur. ama gelirkene ujfalusi'yi ispanya'da ekip gelmeliler.

    içlerinden forlan gelsin,reyes farketmez,ujfalusi gelmesin istediğim üçlüdür. ujfalusi zaten saçmalık,33 yaşında ve aman aman bir futbolcu değil.onu almak gibi bir hata yapacaklarını sanmıyorum.

    ujfalusi'yi alıyoruz diye indirim yapılacaksa, gelsinler isterim. ama ujfalusi yerine avrupa'nın 2.sınıf takımlarından daha iyi bir stoper alınabilir.

    timsaha girdim ben forlan ve reyes için. ujfalusi içinse yokmuş gibi davranın. forlan yahu, reyes yahu. kopun gelin.

    gönderdiğin neill'dan ne farkı olduğunu kimsenin söyleyemeyeceği(bence neill daya iyi), 33 yaşınadaki ujfalusi'ye bonservis bedeli ödüyorsun.

    forlan gercekten iyi bir transfer. ujfalusi ve reyes balon olur

    ujfalusi olmamış dedirten transferler. bizim yerli bir kasabımız var. ama yurtdışından angus ithal ettikten sonra kasap almamakta olmazdı. sadece yaşlı bir kasap olması gözümü korkutuyor.

    ujfalusiye yorum dahi yapmaya gerek duymuyorum. 2. zapata vakasi olur.

    ujfalusi mi? bence eşine taksim'deki yılbaşı kutlama görüntülerini gönderelim.

    defansı unuttuk. ujfalusi ile savunma toparlanmaz.

    bu adamın gelmesindense lucas neill'in takımda kalmasını tercih ederdim. bence adam ayaklı mayın bildiğiniz.

    *favorim* ujfalusi odunu gelmesin, messi'ye yaptığı insanlık dışı hareketi hiçbir futbol sever affetmez.

    madem bu kadar ağır ve yaşlı bir adam alacaktık savunmaya, bre arkadaş o zaman neden neill'i yolladık diye sormazlar mı adama? kaldı ki neill kendisinden çok daha teknik bir adamdı. ben bu iki oyuncunun yollanıp alınmasıyla ilgili arasında hiçbir mantıklı açıklama bulamıyorum.

    çok net ujfausi gereksiz. neill gitti ayrı saçmalık, ujfalusi gelirse daha büyük saçmalık olur. gelme durumu olursa gelmemesi için elimden ne geliyorsa yaparım. bu adamı hiç mi izlemedi hocamız? sonuç olarak ujfalusi sen gelme ayı dediklerimden.

    ujfalusi'nin de "gökhan zan'dan kötü olacak değil ya" tesellisiyle stoper yokluğunda mecburi istikamet olarak reyes'e yancı olarak katılıp oluşturduğu üçlü.

    ujfalusi haricinde gelmesini istediğim oyunculardır.

    resmi olarak açıklanmadıkları her dakika korkuyorum sözlük. gelin lan artık. ujfalusiye bile razıyım lan gel.

    ujfalusi servet ikilisi çok güven verir mi size kontralarda özellikle.bu mudur yatırım hamlesi.bu adamlar mı başarıya aç terim bunlarla saldıracak.günü kurtarmaya yönelik oynuyoruz.

    özellikle reyes-forlan ikilisinin bize çok şey katacağına inanıyorum. bu adamlara burun kıvrılmasını (hele bizim durumumuzdaki bir takım için) anlamıyorum. sanmayın ki ujfalusi'yi beğenmiyorum. o da iyi bir defans oyuncusu bana göre ama servetle ikisi oynarsa ağır olan defansımız çok daha ağır olacaktır. sözün özü reyes-forlan gelsin! bence gelecekler de.

    görünen o ki bu üçlüden sadece, forlan ve reyes'in yanında eşantiyon niyetine bize takdim edilen ujfalusi'yi alabileceğiz.

    içlerinden sadece ujfalusi alınınca, twitter'da #3un1i şeklinde bir trending topic oluştu. tarihe not düşülsün.

    başlıktaki yorumları neredeyse tek tek okudum, yazarların çoğu tomas ujfalusiyi diego forlan, jose antonio reyes gelecek umuduyla hoşgörüyle karşılamıştı. ama gördük ki işin rengi değişikmiş bir tek tomas geldi. şimdi birçok yazar galatasarayın futbolcusudur diye onu ezdirmeyecek. kaliteli, savaşçı olduğundan bahsedecek ama kendimizi kandırmayalım arkadaşlar. ne yazık ki rakiplerimize* de eğlence fırsatı verdik. madride yönetim kurulu toplayacak yönetici sayısıyla gidip, 33 yaşındaki oyuncuya bonservis bedeli ödeyip üzerine sağlam bide emekli ikramiyesi maaş verirsek üzerine tüy dikmiş olacağız. içimdeki hıncal uluça zor engel oluyorum. umarım bu hata iyi şekilde telafi edilir.

    ujfalusi ya hiç gelmesin yada geleceklerse hep beraber gelsinler.

    sadece götüboklu ujfalusi'ye yetti paran.

    --- dikkat! yüksek adrenalin ---

    bir de tomas ujfalusi başlığında yazılanlar var ki, onlara hiç girmiyorum. kendiniz bakın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın