resim
Hakan Ünsal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Bek
Yaş:51
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 517
    bugün yazdığı yazının en olumsuz cümlesini kesip buraya yapıştırıp ona giydirilmesi çok komik bence. hakan sezon başından beri en çok melo ve ujfalusi'yi övüyor. her hafta yorumlarını takip ediyorum.

    neymiş bir cümle kurmuş: ".... dolayısı ile oyunu yavaşlatan bir melo çıkmaya başladı. "

    şimdi aynı yazısının büyük bir kısmını da ben kopyalayayım buraya;

    --- alıntı ---

    1-eboue’nin kendisinden beklenen oyunu ilk defa oynaması ile rakibin tek silahı amrabat’ı sahadan silmesi ve diğer kanata gitmek zorunda bırakması.

    2-semih’in gençliği ve çabukluğunu kullanarak formda gökhan ünal’a şans tanımaması tamam ama ayağındaki topları olumlu kullanması daha önemli.

    3-galatasaray’ın bugüne kadarki en büyük eksiği ceza sahasına adam sokma işini belkide ilk defa bu kadar fazla sayıda oyuncu ile her hücumda yapması.

    4-riera’nın bundan önceki maçlarda ayağındaki topları olumlu kullanmada kalan oyununu ilk defa kanat etkinliğine ve asistlere çevirmesi.

    5-tecrübesi saçlarına yansımış ayhan’ın orta sahaya yardımı sonucu melo daha rahat oynarken, selçuk ise ayhan sayesinde daha fazla önde gözüktü.

    6-yekta çıkana kadar hem geriye yardımı, hem orta sahaya pas trafiğine katkısı hem de hücum organizasyonlarına verdiği destek ile öne çıktı.

    --- alıntı ---

    evet alıntıda okuduğunuz gibi büyük bir nefret ve olumsuzluk içermekte yazısı. daha fazla birşey yazmaya gerek var mı? var.

    melo ile ilgili olan kısma gelirsek; sözlükte 30 ekim 2011 kayserispor galatasaray maçının yorumlarında belki de en fazla dikkatimi çeken şeydi melo'nun bu maçta ayağında biraz fazla top tutup, riskli bölgede top kaptırdığıydı. hakan ünsal melo'yu haftalardır göklere çıkarıyor, yapmaması gereken birşeyi görüp bu hafta gayet normal bir dille bunu yazısında yazdı diye ve sadece bir cümlesinin kesilip buraya konması sonucu yediği hakaretler bırakın galatasaray'ın eski futbolcusu olduğu için ayıp olmasını, herhangi bir adama yapılan çok büyük bir haksızlıktır.

    çok kolay dolduruşa geliyoruz vesselam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın