resim
Cüneyt Çakır
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 190
    insandır kendisi sonuçta hata yapabilir. ama bakın hata diyorum eyyam falan değil.
    ayrıca adam elit hakem olmuş, şampiyonlar liginde sürekli maç yönetiyor ama hala hatalarını arıyoruz. 30 ekim 2011 kayserispor - galatasaray maçında* rieranın pozisyonunda başka bi hakem olsa çok pis söverdim ama sırf cüneyt çakır olduğu için görmemiştir heralde dedim zaten riera da hiç itiraz etmedi yanlış hatırlamıyorsam ki bazen saygı duymak herşeyi herkesten iyi bilmediğimizi kabul etmek gerekir diye düşünüyorum. eğer bu hakemi görüp de içi rahat etmeyen galatasaraylı hatta futbolsever varsa bence kendinden şüphe etmeli.
    not: bu arada buralara gelmesindeki en önemli sebep uefa'ya yolladığı 2-1lik fenerbahçe kupa maçının özet görüntüleridir.* göte göt diyen adam gibi hakemdir kendisi.
    not2: tvden izleyerek maç yönetmek kolay. ali sami yen de bi maçta* keitanın taç çizgisinden dönderdiği bi top vardı devamında gol olmuştu heralde ben çıkmadı mı lan o top demiştim hakem devam ettirmişti. tribünle sahanın içi aynı değil diyebilirsiniz ama slow motiondan hd izlemekle bilmem kaç nabızla o anda sağa sola koşarak doğru kararı vermek hiç aynı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın