resim
Cenk Tosun
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 183
    devre arasında galatasaray da transfer etmek istemektedir.

    --- alıntı ---
    devre arasında forvete mutlak takviye yapacak olan f.bahçe, g.saray ve trabzonspor’un, g.antepaspor’da forma şansı bulamayan cenk tosun’un peşine düştüğü bildirildi. genç futbolcu için ilk resmi başvurunun f.bahçe tarafından yapıldığı, sarı-lacivertli yöneticilerin cenk için 3,5 milyon euro teklif ettiği, g.antepspor’un ise 5 milyon euro da direttiği iddia edildi.
    g.saray ve trabzon takas istiyor
    g.saray’ın ise cenk tosun için henüz resmi bir teklif yapmadığı ama kırmızı-siyahlı ekibe cenk için para artı takas önereceği, takasta kullanmayı düşündüğü futbolcuların ise yekta ile aydın olduğu bildirildi. trabzonspor’un ise cenk için g.saray gibi takas teklif etmeyi planladığı barış, sapara ve murat tosun üçlüsünü teklif etmeyi düşündüğü bildirildi.
    ercan'in gözü genç yildizlarda
    g.antep’in genç hocası abdullah ercan ise üç büyük ekibin gençlerine göz dikti. cenk için para artı oyuncu takasına sıcak bakıyor. trabzonspor’dan eren ile yedek kaleci zeki, g.saray’dan semih, ceyhun, serkan ve emre çolak ile f.bahçe’den hasan erbey, gökay ve berk ercan’ın birlikte çalışmak istediği oyuncular arasında yer alıyor. cenk de g.antep’ten ayrılmak istiyor.
    --- alıntı ---

    http://www.sportaktik.com/haber.php?haber_id=11628

    edit:link
App Store'dan indirin Google Play'den alın