resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1401
    bu adamı mustafa sarp - ayhan akman - barış özbek üçlüsü içerisinde kullananlara fazlasıyla acıyorum. hani bir klişe vardır. skor taraftarlığı diye. heh işte ayhan'a çamur atmak bu mantaliteyi benimsemiş kafaların ürünüdür. bu adamla dalga geçenin galatasaraylılığından şüphe ederim. işte o kadar.

    lucescu, gerets ve kalli döneminde 3 şampiyonlukta büyük emekleri vardır. hiç bir terbiyesizliği olmamıştır. oynamadan 2-3 milyon euro garanti paraları cebe indirenleri kral yaparsınız. oynayan, form durumuna göre elinden geleni yapmaya çalışanları rezil edersiniz. bir de futboldan anlıyorum diye ortalıkta dolanırsınız. bravo size, helal olsun.

    bir yaştan sonra futbolcuların vücudu kendisine ihanet etmeye başlıyor. adam 34 yaşına gelmiş ister istemez geriliyor oyunu. hiç değilse elinden geleni yapan, forma verilince herşeyini ortaya koyan bir adam ayhan. tabii ki oyunu galatasaray'a yakışır düzeyde değil, ama onu maçta 80 dakika oynamak zorunda bırakanların utanması gerekir. zaten artık zor durumda kaldığımızda forma şansı buluyor. e bu kadarını da bırakın olsun.

    yabancı konusunda müthiş bir hoşgörü gösteren galatasaray taraftarı, yerli konusunda sürekli yerme ve eleştirme peşinde. ayıptır. hele ayhan'a yapılanlar cidden akıl almaz bir duruma gelmiştir. bu tarz adamların bam diye serzenişte bulunup bir halt biliyorum şeklinde entrylerine bir şey demiyorum. bu takımda şans bulup değerlendiremeyen aydın gibi adamlar hariç herkese takımın ihtiyacı vardır. bam demenin marifet olduğunu sananlara duyurulur.

    vakti zamanında hasan, hakan neyse ayhan'ın da* bu oyuncularla verdiği hizmet süresi aynıdır. galatasaray taraftarına yakışmayacak hareketler bunlar.

    şimdi son iki senesini müthiş bir önyargıyla izlemiş olan ergenleri kızdıracağım. öptüm hepinizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın