• 84
    oyunu tutmaya yönelik bir 11 ile başlayacağımız karşılaşma. ayhan akman biraz da bunun göstergesi. engin'siz orta sahanın yavaşladığı ve alan boşalttığı gerçeğinin yanında kalabalık orta saha ile oyunu kendi yarı alanından uzakta tutmak istiyor terim belli ki. dikkatimi çeken nokta şu;

    sabri-zan-ujfalusi-balta dörtlüsü bizim önceki maçlarda ideal geri 4lümüz olarak ortaya çıkarken bu maça eboue-ujfalusi-semih-balta 4lüsüyle başlıyoruz ki bence yeni kurulan bu 4lü ilk 4lüyü her alanda her şartta döver. sabri'nin formunu ve eboue'nin formsuzluğunu da kabul ederek söylüyorum bunu. defansımız birbirine ne kadar uyum sağlayacak bunu ancak maçta görebiliriz.

    gol atmakta her türlü sıkıntı yaşayacağımız kesin; baros yok, kazım yok, engin yok, riera yokları oynuyor. önceki maçlarda skorlarımızı üreten ekibin %80'i yok. burada belki bir klasik duran topların önemi ortaya çıkıyor. selçuk'tan hem bu anlamda hem de oyunun genelinde daha konsantre, daha üretken ve daha diri bir performans bekliyorum. kayseri ligin en zor deplasmanlarından biri. daha çok koşanın kazanacağı karşılaşma olması muhtemel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın