• 4010
    entry sayımdan* da anlayacağınız üzere genelde okumaya yönelik girdiğim galatasaray sözlük, takip etmeye başladığımda içeriği oldukça bilgili, pozitif üretici fikirlere sahip, dinamik bir ortamdı.

    daha sonra yazarlık geldi ve yapılan bir halı saha maçına kalkıp gittiğimde burada sadece yazılarını okuduğum adamlarla yüzyüze tanışma fırsatı buldum ve o günden bugüne çok güzel arkadaşlıklar edindim. biraraya geldiğimizde sözlüğün bir çok açıdan çok doğru bir platform olduğunu konuştuk bir çok kez. 29 yaşındayım ve kendimden küçük bir çok yazardan başta galatasaray olmak üzere, futbol ve basketbol hakkında bir çok şey öğrendim. her zaman hem yaşça küçüklerime hem de büyüklerime sevgi ve saygı ile yaklaşmaya çalıştım. bunun cevabını da genelde aynı şekilde olumlu aldım.

    malesef artık galatasaray sözlük açıkcası eskisi gibi keyif vermiyor. okuduğumuz şeyler ancak teneke tıkırtısı. ortalığı sanal dünya delikanlılığı, laf cambazlığı, havlamalar sarmış durumda, ki bu en azından kendi adıma aradığım bir şey değil.

    baktığın zaman antu başlığı altında bir sürü laflar edilmiş, ancak sözlüğün gidişatı boynuz kulağı geçer şeklinde. mevcut aktif yazarlar içerisinde çok değerliler mutlak olsa da, bir bir güzel yazarların* yazma sıklığını azalttığı net görülüyor. twitter'da follower toplamanın dayanılmaz hafifliği, ego masturbasyonu, herkes beni konuşsun fetişi galatasaray sözlüğü bariz şekilde mağlup ediyor. allah ıslah etsin.

    sözlüğün eski diye tabir edebileceğim nezih günlerine dönebilmesi için yazarların en başta asıl burda olma hedefimiz olan galatasaray'a odaklanması gerekiyor. yazarlarının, taraftarı olduğu kulubüne karşı objektif olması gerekmediğini aklından çıkarmaması gerekir. çok entry girmenin çok nitelik getirmeyeceğini unutmadan yazarsanız, kalite artar. malumunuz, çok sikenin çok çocuğu olacak diye bir şey yoktur. en son olarak da unutmayalım ki sözlüğün popülaritesinin artmasından dolayı bir çok başka kulüp taraftarının aramızda olması çok normaldir. siktir edin, işinize bakın. elbet sıkılıp siktir olup giderler.

    umarım yakın zamanda sözlüğün gazı alınır ve keyif aldığımız maç yazılarını, galatasaray'ı bir adım öteye taşımak için orjinal yeni fikirleri bir an önce okuruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın