• 785
    tc numarası istenmişti bir ara burada. nedense vazgeçilmiş evvelsi gün öğrendim bunun iptal edildiğini (benim hatam) ama sözlükte birilerine hakaret etme atar yapmanın bu kadar ucuzladığı bir ortamda hem bunu yazan ayzarların durumun ciddiyetini anlaması açısından hem de sözlüğün biraz sıyrılması açısından yararlı olabilecek bir durumdu.

    oluşan şu yeni durumda sözlük moderasyonunun bence dha dikkatli olması lazım. misal servet çetin kendi başlığına girse yazıları okusa bir senelik transfer parası kadar bir tazminatı çok rahat cebine koyar. (yazarlar nickle yazdıkları için bulunamayacaklarını sanmasınlar) ve aynı şekilde sözlüğü kapattırıp aynı tazminatı sözlükdende isteme hakları mevcut. gs baskette 2-2.5 sene önce yazılan sahip som ile ilgili bir cümle için 2-3 ay önce karar çıktı mesaj silinerek orta bulundu sanırım. hadi servet gökhan ayhan gs'ın futbolcusu olduklarından bunu yapmazlar ama başka takımların senpatizanlarına da aynı jargon kullanılmakta ve onların bunu yapması çok daha kolay ve yüksek bir ihtimal.

    sözlük moderasyonundan isteğim bu konuda daha sıkı bir çalışma içinde olmaları ve hakaret içeren hiç bir entry'ye izin vermemeleri. bu konuda gerekirse kısa-orta ve uzun süreli cezalandırmalara gitmesi.

    gs sözlük bir çok kişi için çok şey ifade eden bir yer ve bunun dağılmasını istemiyoruz.

    saygılar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın