• 3454
    her hafta yeni bir şekilde eve dönmemi sağlayan mabettir.şimid size kalabalığa girmeme yollarından benim keşvettiklerimden bahsediyim.
    öncelikle arabanız ile gelecekler için.
    1.araba sanayı bolgesındeki yolllara bkırakılır,stada seyrentepe köprüsünden yürünerek şimdiki yaya yolu olan kısımdan gelinşr ve gidilir.ama yağmurlu havalarda sıkıntı oluyor.
    2.maçtan 7 dakika once çıkılır,direk normal şekilde metro yolundan otaparka ulaşılır.ama son 2 haftadır yapılamıyor skor avantajı yakalanamadığı için.
    3. yol bunu bursa maçından sonra keşvettik.maç biter yavas yavas yürünür belki kofte ekmek yenir gerçi bu hafta hıçbir köfteci içeri girememişti,son tünelden metroya doğru yürür jeton alır metroya çarklarından geçip metroya binmeden üst kata çıkarsınız,ve tam lojmanlar çıkışına gelmeden otapark kapısından hop otoparka girersiniz.bu biraz maliyetlidir jira kişi başı 2 liraya kalabalıktan kurtulabilirsiniz.
    araçları ile gelmiyenler için
    1.yine bu yaya yolunun yapıldığı noktadan istanbulun çeşitli bölgelerine korsan minübüsler kalkıyor hatta pendik bile dudyum o kadar yani.
    2.maçtan erken çıkıp belediye otobüslerinle uluşıma devam etmek tavsiye ederim hızlı bir şekilde seyahat edersiniz.
    edit;işbu entry telden yazıldığı için imla ve anlatım bozuklukları gece 23.59 a kadar düzeltilecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın