resim
Emmanuel Eboué
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.78
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 531
    geçmişini inkar eden oyuncudur.

    yazarlık geçmişimde aktif herhangi bir galatasaray futbolcusuna, buna aydın yılmaz da, servet çetin de dahil, laf söylediğim yoktur. şaka yollu 1-2 entry girmişimdir ciddi anlamda hiç yazmadım. bu açıdan eboue ilk olacak.

    bu arkadaş geldiğinde çok sevinmemiştim, ilk önceliğimiz sağ bek değildi ama yine de defans ve sol bek oynayabilmesi iyidi. ek olarak epl'den geliyordu, boru mu? 8 hafta geçti. oyuncuların formsuz durumu olur, sıkıntısı olur vs ama eboue'nin durumu tamamen ayrı. resmen epl geçmişini inkar ediyor. bırakın arsenal'i, championship'te oynamış demem. epl görmüş adamın tekniği yerlerde bile olsa en kötü serttir, savaşır, güçlüdür; neill, elmander gibi. ama eboue bırakın savaşmayı koşamıyor bile. 3 kişiyi geçip araya bırakmasını beklemiyorum, hoş zamanında yapıyordu bunları ama bari koş, savaş biraz be adam. hani 1 yıl halı saha maçı yapmazsınız, ilk maçta beliniz dönmez ya. eboue de aynı durumda

    sorunu neyse umarım en yakın zamanda çözülür. şuan tek şansı rotasyonun 4-5 adamın etrafında dönmesi. ocak'ta alınacak 2-3 oyuncudan sonra bu haliyle yedekten girmesi bile zor olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın