resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 2652
    26 ekim 2011 galatasaray gaziantepspor maçı televizyondan nasıl görünüyordu, radyodan nasıl duyuluyordu, canlı anlatımlardan nasıl okunuyordu bilmem ama statta bulunan herkesi sinir harbine sürükleyen bir maçtı.

    tüm stadı barutla doldursan bu derece patlamaya hazır olamazdı o stad. ne sanılıyor anlamıyorum. 100-110 metreyi, üstelik 10 kişi kalmış bir takımda, defalarca gidip gelen, ciğeri patlayana kadar emek harcayan bir adamın emeğini çalan hırsıza el pençe divan durması bekleniyordu?

    sahaya ayakkabı atıldı ya bu maçta. bir insanı sahaya ayakkabısını atmaya varana kadar sinir etmek kolay mı sanılıyor? statta bulunan otuz küsür bin kişi o ayakkabı atan adamla aynı psikolojideydi.

    sabri sinirlerine hakim olmalıymış da bilmem neymiş diyor değerli futbol alimlerimiz. hadi rakipleri anlıyorum, yine fırsatını bulup karalamaya anında başladılar da bizim taraftara ne oluyor? ulan sen sabri 2 korneri üstüste ön direğe atınca sinirlenip adamın anasına avradına sövmeye başlıyorsun, adam gözünün önünde olan biten ve kendisine karşı yapılan haksızlıklara karşı yeri yumruklamış çok mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın