resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 2648
    26 ekim 2011 galatasaray gaziantepspor maçında çok iyi bir oyun oynamıştır. çok istekliydi ve çok mücadele etti, yüreğini koydu; genelde gördüğümüz gibi, sabri'den beklediğimiz gibi. gol pası verdi, gol pozisyonlarına girdi(ah ikincisinde topu dışarı atmasaydın sabri, neyse canın sağ olsun) buraya kadar her şey güzel. ancak kırmızı kart görmesi, daha doğrusu o şekilde kırmızı kart görmesi bir kaptanın yapmaması gereken bir olaydı. galatasaray kaptanının(aslında her futbolcu için bunu düşünüyorum ama konumuz sabri ve galatasaray) itiraz ederek iki sarı kart görmesi kabul edilebilir bir olay değil benim için. özellikle bu olayın olduğu maçta. zaten bir kişi eksiğiz, takım insan üstü mücadele ediyor ve gerideyiz. koşullar bize yardım etmiyor, kendi oyuncumuzun göz göre göre iki kart görmesi hoş bir olay değil. takım düşüncesi nedir bilmiyorum tabi ama taraftardan önce onları ilgilendiriyor bu konu hatta. örneğin johan elmander canını dişine takarken bu şekilde bir kişi daha eksik kalmak ona ne düşündürdü? şimdi maçın sakin hakemine bakıp çok önemsenecek bir konu değil ama sahada takımı da kafacak bozabilecek bir olay.

    sabri daha fazla kart da görebilirdi o maçta. ilk sarı kartı gördüğü pozisyon önemsiz bir pozisyon; topu tekrar alsak bile atağımız bitmişti zaten. o sırada rakip sahaya geçmekte de çok zorluk yaşamıyorduk yanlışım yoksa. çok bir dert değil faul ile topu kaybetmemiz. ikinci sarı kartta itirazında haklıydı ama tepkisi aşırıydı. kartı olan bir oyuncu için özellikle.

    pozisyonların içinde olan veya pozisyonlara yakın olan sabri'ydi, herkesin karakteri farklı ama o sahada aynı hakeme karşı itirazdan sarı kart görmeyenler de vardı.

    sabri'yi bildiğimiz ve şahsen sevdiğim için bir iki kartın lafını yapmak garip geliyor, normalde de yapmam zaten. benzeri milan baros için de geçerli mesela. ama koşullar önemli.

    özetle oyun olarak böyle devam et sabri ama kolundaki banda bakarak kendini kontrol etmeye çalış. biraz daha sakinlik, biraz daha hakemi sinirlendirmeyecek davranışlar. çok zor değil.

    düzenleme nedeni: ekleme falan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın