• 383
    federasyon bir yönetime bağlıdır, olmalıdır. şimdi burada ki yanlış algı şudur ki: türkiye değil fenerbahçe futbol federasyonudur bahsettiğiniz kurum, kuruluş her neyse.

    hep düşünmüşümdür ulan ben mi acaba yanlış düşünüyorum, bana mı öyle geliyor ama artık kesin ve nettir göz göre göre, açık açık bu ülkede önü kesilmeye, durdurulmaya çalışılan bir marka vardır hem de ülkenin en büyük markası, en büyük spor kulübü. (bkz: galatasaray)

    tam tersi şekilde kollanmaya çalışılan pislik yuvası, kokuşmuş, değer yargıları olmayan, mafya babaları tarafından yönetilen bir kulüp vardır. bu kulüp şike yapmaktan kaçınmayan, saha da değil masa başında işlerini görmeye alışmış, karakter yoksunu yöneticilerin yönettiği kulüptür. gerçi onlar kendilerine kulüp demez, kesmez onları bu tabir, yetmez onlara. o satın almaya alışmış satılık insanlar fenerbahçe cumhuriyeti der aşağılık kulüplerine. işte bu federasyon da o kulübün federasyonudur.

    içimde artık en ufak bir insanlık kalmadı ne fenere ne o insanlara. topunu saraçoğluna doldurup yakacak olsalar kılımı kıpırdatırsam şerefsizim. her fırsatta sizi sikmeye çalışmak boynumun borcudur bundan sonra. en ufak bir durum bile olsa karşınızdayım, tek hedefim size zarar vermek sizi sikmek artık.

    yazık yemin ediyorum yazık. bizi geçtim taraftarı geçtim daha 2 ay önce şu ülkeye gelen oyunculara yazık. götlerini yırttılar ama bilemediler ki onlar anteple oynamıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın