• 46
    26 ekim 2011 galatasaray abdullah yılmaz maçını güzel yazmış.

    --- alıntı ---

    sezon başından bu yana g.saray’ın hakemlerle arası iyi değil. bünyamin gezer, hüseyin göcek, yunus yıldırım, dün de abdullah yılmaz ve yardımcıları... g.saray 1-0 öne geçmiş 7’de, çok kritik yerde iki temiz top kapıyor engin, hakem oyunu kesiyor. engin çıldırıyor ki haklı, sonra sarı kart. dönüyorsun 2 komik gol yiyorsun. ardından servet’e komik kırmızı. bünyamin karabük’te yaptı, abdullah istanbul’da. son adam numarasıyla g.saray’ı eksiltti.

    -dönelim 2. yarıya... sabri temiz bir top kapıyor hem de üst üste. ikisine de faul çalıyorsun. sonra sabri tepki gösteriyor al sana da kırmızı kart. hadi canım oradan g.saray yemek bu kadar kolay mı? hazır bulmuşsun lokum ligi, kimse sesini çıkarmıyor vur g.saray’a. g.saray’ı deneme tahtası haline getirdiler. g.saray’ın ne kadar çabuk sinirleneceği üzerine herhalde hakemler maç öncesi bahse giriyor.

    tek maç değil!

    -g.saray’in iyi oynamadığını, hata yaptığını, rakiplere şans tanıdığını kabul ediyorum. ama hakemler bunu fırsatçılığa çevirmemeli. böyle olursa tabii g.saray arena’da 4 yer, tabii karabük’ü yenemez, tabii antalya’da pozisyona giremez.

    -kazim’in çabasıyla yarattığı golün ardından oyunu kendi sahasında kabul edip antep defansının arkasına adam sokmaya çalıştı. orta sahada top kazanıp baskı yapmayı denedi ama hakem izin vermedi. skorun 4-2 olduğuna, antep’in g.saray’ı top çevirerek yendiğine bakmayın. dün g.saray’ı kırmızı-siyahlılar değil, yeşil-siyahlılar yendi.

    -serdar diyadin’in önce servet’e sonra sabri’ye gösterttiği kartlar abdullah yılmaz’ın çaldığı abuk subuk fauller g.saray’a pahalıya mal oldu. hem maçı kaybettiler hem de kayseri deplasmanı öncesi servet ile sabri’yi. sakatlanan kazım ile gökhan’ı da saymıyoruz.

    -dün ciddi bir hakem tepkisi vardı. bunun tek maçlık olduğu düşünülmesin. 8 maçlık birikimdir bu. büyük takım böyle durumlarda daha da güçlenir. ben g.saray’ın bu yaralardan sonra takım olma yolunda ciddi adımlar atacağını düşünüyorum. tabii sahada sakin kalmayı başarırlarsa. bakalım buna ne kadar izin verecekler. bakalım yusuf namoğlu hakemlerinin rezil yönetiminin arkasında ne kadar durabilecek?

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın