• 371
    ben play-off da derbilerin yarı yarıya oynanmasını isterken , beklerken bunlar deplasman tribününü hepten kaldırmışlar.bu mudur bulduğunuz çözüm çok merak ediyorum? bu sezon 2 maç yarı yarıya oynandı evet basketbol ama galatasaray-fenerbahçe maçlarının branşı olmaz derbi derbidir.bence çok da güzel oldu 2 maç , çok büyük sıkıntılar oluşmadı maçların sırasında.

    senin emrinde güvenlik güçleri var , özel güvenlik görevlileri var.oraya gelecek olan 35bin kişi bunlara önlem almak zor mu? deplasmana zaten yüzde 5 gibi komik bir kontenjan ayırmışsın onu da kaldırıyorsun.

    futbol deplasman tribünüyle güzel insanlar burada enerjileri harcıyorlar , güzel zaman geçiriyorlar her şeye rağmen.iyice yasakların koyulduğu bir ülke olduk , biraz özgür bırakalım insanları ne olacak? 5 bin fenerbahçeliye o stadyum da yer ayrılsa insanlar birbirini mi öldürecek ?

    spor insanların kaynaşması , toplumun birlik beraberliğini sağlamak için bir araç olabilir ama biz sporu insanların birbirinden ayrılması için kullanıyoruz.teşekkür ederiz maa , teşekkür ederiz federasyon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın