• 72
    kombine sahibiyse yüzde yüz haklı olan adamdır. basmış parayı almış sezon başı, oturacağı yeri seçmiş. kimsenin hakkı değil adama sövmek.

    ama bilet sahibi adamsa söz söyleme hakkı yok. neden yok? çünkü biletini alırken sana koltuk ve sıra numarası seçtirmiyor biletix. bunu seçebildiğimiz gün haklı olur o adam.

    arena'daki ilk sivas maçına bilet almıştım biletix'ten, 10:03'te falan aldım yani bileti ilk alanlardanım. stada gittim dur bakayım lan neresiymiş dedim. bildiğin en alt sırayı vermiş biletix. ulan erken aldım diye bileti eziyet çekicem. benden sonra alan arkadaşlar 3. 5. sıralara fln almışlardı bileti. salak gibi gidip en öne oturmadım ben de, boş bulduğum yere geçtim. geldi birisi burası bizim yer dedi, abi dedim herkes başkasının yerine oturuyo, geç sen de bak arkada güzel bi yer var oraya otur. bir bakındı sora gitti oturdu.

    neyse anı kitabı gibi oldu, uzatmanın alemi yok. kombinesi varsa haklıdır, biletliyse kusura bakmasın. sanki seçip aldın amk de gelip benim burası oturucam diyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın