• 70
    bu kadar eleştirilmesini anlamıyorum, anlayamayacağım.

    gittiğim son maçta yerimiz doluydu, yanı, önü, arkası, iki sıra altı full doluydu. maç başlamak üzereydi ve insanların huzurunu kaçırmak istemedim açıkcası, köşe taraflarda bir yere geçip izledim maçı, eh erkekler kadar boyum da yok, çok iyi göremedim.

    ben niye parasını peşinen ödediğim, hatta paso maso da bulmayıp orda izleyenlerin %80 inden daha fazla para bayıldığım halde, hakkımı alamıyorum? endüstriyel futbol ise de bunun adı, bunu yapan o kombineleri satanlardır, hakkı satın alanlar değil. herkes işinden gücünden, uzaktan gelip saatlerce önce orada olamayabilir.

    biz de yan yana 3 kombine aldık ama geçen hafta 3 tane yeri yan yana zor bulduk, yerlerimiz dolu olduğu için. fener maçında muhtelemen, yan yana boş yer bulamayıp, birimiz merdivende kalacak ya da hepimiz? ben parasını ödediğim 3 koltuğu, seçtiğim görüş mesafesinden yan yana bulamıyorsam; kusura bakmayın ama tek maçlık bilet almış da gelmiş kişilerin yan yana izleyememesi kadar ben de mağdur olurum. hele ki beni gelip, "burası benim yerim" diye kaldırırlarsa, ben de mecbur kalırım ki normalde "kaba cevaplar almamak ve canımı sıkmamak, kimsenin de huzurunu kaçırmamak için" pek ses etmiyorum.

    ha evet o adam olmasa da o kadın ben olabilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın