• 362
    2011 şike soruşturması çerçevesinde aldığı ve asıl önemlisi alamadığı kararlarla futbolseverleri delirtmişlerdir. elbette işin içinde fenerbahçe'nin bulunması, maa hazretlerinin 2 temmuz 2011 gece yarısına kadar geleceğin fenerbahçe başkanı olması ve elbette fenerin en büyük sponsorlarından biri olması sebebiyle asena'ya* ayar verecek derecede kıvırdılar. bunda tabii ki paracıklarının elden gideceğini gören omurgasız kulüp başkanlarının desteğini de unutmayalım, galatasaray hariç diyelim, yanlış olmasın.

    tabii ki assolist sahneye en son çıkar. bu mevzudaki assolistimiz elbette digiturk.

    başrol oyuncularının karakterlerini bildiğim için, biraz da empati kurunca böyle davranmaları gerektiğini anlıyorum. herkes kendi maksimum gücünü kullanarak rolünü oynuyor.

    benim asıl merak ettiğim. tff (dolayısıyla fenerbahçe) ile digiturk kafa kafaya verip play-off modelini mi buldular, bu kadar mı yani? çapınız bu kadar mı? yani türk futbol izleyicisinden ekstra olarak sadece play-off maçlarının parasını mı söğüşlemeyi düşündünüz? hiç yakıştıramadım.

    halbuki play-off neymiş. derdin ki ligi ikiye böldük, açılış ligi-kapanış ligi. arjantin'de var. ligtv'de paso maradona, messi kliplerini de koydun mu, hop mevzu bir anda popülerleşir. ama tevez'i koymayın abi, tutmaz o, sattırmaz ürünü.
    arjantin'den futbolu iyi mi biliyoruz, adamların kaç tane dünya kupası var*. mis gibi gerekli satış ortamını kurdun demektir.

    dersin ki, türk futbol izleyicisine, senin aboneliğin sadece açılış ligini kapsıyor. kapanış ligini izlemek için yine para vercen. mis.

    arjantin falan da bir yere kadar. düşme, şampiyonluk mevzusu da aynı olacak değil. mesela fenerbahçe ile ilgili kararını açılış liginde alır, düşürürsün*, hop eski tl'ye göre yarım sezon bank asyada oynatıp kapanış ligine yetiştirirsin bir daha ki sezon.

    play-off mevzusunda "deneyelim, seneye kaldırabiliriz" diye yolunu da yaptın zaten. seneye fenerbahçe'ni süper lige alınca kaldırırsın bunların hepsini.

    digiturk'de zarar etmez. hatta ne zararı, ingiltere premier ligin ingiltere dahil bütün dünyaya yayını için ihaleye girer, girmekle kalmaz kazanır lan. öyle para yaparlar bu formülle.

    ulan inşallah karamehmet bu sözlüğü takip etmiyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın