• 3
    (bkz: cimbombastic vs t a a r a b t) gibi bir ukde vermiş(ti). -ti diyorum çünkü daha sonra başlık olan bu ukte, ne yazık ki silinmiş. keşke silinmeseydi. ben bu heyecanlı genç kardeşimizin bu isteği geç de olsa yerine gelsin, hevesi kırılmasın diye bu konu hakkında kendisine birtakım açıklamalarda bulunmak istiyorum. al delüğanlı;

    kıyasa soktuğun nicki, sahibini tanımıyorum. ismi bugünlerde sürekli sol framede geçiyor. sözlükte okuduğum 9-10 adam var. bu sebepten ne yazdığı, ne amaçla yazdığı gibi konularda da hiçbir fikrim yok. ama bazı dallamaları rahatsız etmiş ki, kendisi hakkında şimdiden ''selçuk yula, ercan saatçi, fenerli'' gibi sike sürülmeyecek ithamlar başlamış. geçmiş dönemde de aynı şeyler -ki bu sürünün tek silahı bu, başka bi numaraları yok- bana yapıldığı için şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, sikine takmasın.

    diğerinin, internetten galatasaray'ı yöneten, kendisine ercan saatçi diyen dallamalara inat, kadın voleyboluna kadar gitmediği maç yoktur. galatasaray'ı yaşar, ve yaşamak isteyip de yaşayamayanlara yaşatmaya çalışır. ve kaç aylık burda olmasının getirdiği tecrübeyle şunu da rahatlıkla söyleyebilir ki, gerek üslubu, gerek tartışılan galatasaraylılığı (senin ne haddineyse amk), gerekse de zekası sözlük standartının çok çok üzerindedir.

    şimdi rahatladın mı çocuğum?
App Store'dan indirin Google Play'den alın