resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 828
    enginin yokluğunda göbekte şans verileceğini düşündüğüm genç futbolcumuz.

    aslında teknik,yavaş bir futbolcuda değil,sol ayaklı ve iyi de şut çekebiliyor.
    mental olarak her türk futbolcusundaki gibi,eksikleri çok fazla,nerede ne yapması gerektiğini bilmiyor (u: ki çok normal kaç yıldır galatasaray alt yapısında, hangi sisteme göre yetiştirildi?? a takım emre'nin yetiştirildiği sisteme göre mi oynuyor?)yaşı bazı mental eksikliklerini giderebileceği yaşta.

    bana kalırsa bu çocuktan iyi bir ofansif göbek oyuncusu olabilir,sorunu aslında çokta güçsüz olması da değil,mental problemlerini azaltabilirse bence en azından engin seviyesinde oynar bu çocuk.

    bu çocuk galatasaray a takımının kanat oyuncusu görevini yapamaz,çünki bizim takımda genellikle kanatların görevi topu tutmak ve arkadaşlarının gelmesini beklemek. ama melo ve selçuk ile pas yaparak orta sahada ki adamları fizik kuvveti gerekmeden teknikleri ile gayet geçebilirler.ama tabiki işin birde defans boyutu olacak ki orada güç birazcık gerekiyor,iniesta'nın gücü kadar olsa da yeter.sonucunda topu kaybettirmek için pres yapıyorsun ya taça atıyorlar yada senin takım arkadaşın kapıyor yanlış pası.

    şimdi benim gibi futboldan fazla anlamayan orta seviyede zeka sahibi bir adam böyle bir analiz yapabiliyorsa,fatih terim de yapabiliyordur.ha yapmıyorsa da benim mantığım çerçevesi dışında hocanın bir bildiği vardır elbet.

    ama tekrar söylüyorum emre çolak galatasaray takımında kesinlikle orta saha da oynatılması ve ona göre çalıştırılması gereken bir futbolcudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın