2008-09 UEFA Kupası Son 16 Turu Rövanş Maçı
21:30 Ali Sami Yen Stadyumu
2 - 3
  • 111
    yarınki maç:

    uefa kupası'nda adım adım finale giden galatasaray'da hedef, yarın oynanacak karşılaşmada hamburg'u eleyerek çeyrek finale yükselmek.

    arda maça yetişecek

    sarı-kırmızılı ekip, cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle hamburg karşısına sıkıntılı çıkacak. cezalı olan emre aşık'ın yanı sıra, servet, mehmet topal, emre güngör ve linderoth maçta forma giyemeyecek. sakatlıkları bulunan arda'nın maça yetişeceği ve hamburg'un hesaplarını bozacağı belirtilirken, nonda'nın tedavisine ise devam ediliyor.

    galatasaray'da özellikle savunmanın ortasında kimin oynayacağı merakla bekleniyor. emre aşık'ın cezalı olmasının ardından asıl özelliği stoper olan futbolcu kalmazken, bu mevkide hakan balta ile mehmet güven'in forma giymesi bekleniyor.

    galatasaray ile hamburg arasında saat 21.30'da ali sami yen stadı'nda oynanacak karşılaşmayı, portekiz futbol federasyonu'ndan pedro proenca oliveira alves garcia yönetecek. garcia'nın yardımcılıklarını jose tiago garcias bolinhas trigo ve sergio manuel lacroix pimenta yapacak. mücadele futbol smart'tan canlı yayınlanacak.

    hamburg'da son durum

    hamburg'da ise trochowski 18 kişilik maç kadrosuna alınırken, petric sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.

    alman ekibindeki uzun süredir sakatlığı süren oyuncular şöyle: guy demel, mickael tavares, albert streit, macauley chrisantus, bastian reinhardt, tim atouba, romeo castelen, maxim choupo-moting.

    işte galatasaray'in muhtemel 11'i

    de sanctis, sabri, mehmet güven, hakan balta, volkan, kewell, barış, ayhan, lincoln, arda, baros...

    işte hamburg'un muhtemel 11

    rost, boateng, silva, mathijsen, jansen, jarolim, trochowski, benjamin, aogo, guerrero, olic

    kaynak: internet haber.
App Store'dan indirin Google Play'den alın