resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 608
    senelerden kadim zamanlar ki minimum 20 sene var. vefa stadında maçımız var, bizden önceki maçı izliyoruz. beşiktaş ile bilmemkim oynuyor. mevsim kış, yağmurlu, saha çamur.
    beşiktaşın orta sahanın ortasında oynayan sarışın, kepçe kulaklı bir topçu var, solak diye özellikle dikkatim çekti tabii. neyse, o çamurda adam geçiyor, ince pas yapıyor, kaleye şut atıyor falan. düşmüyor da kolay kolay, kuvvetli. neyse devre bitti, biz gittik soyunmaya, maçın devamını izlemedim. dediler ki o keğçe kulağın adı sergen.

    o sıralar beşiktaş sürekli sol kanada adam arıyor, alıyor, olmuyor bir türlü. mirkela, gordon'un askerlik arkadaşı wilson muydu, başkası mıyıd hatırlayamadım şimdi. ama gordon milne zamanı, sürekli sol açık sorunu var beşiktaş'ın.
    o zamanlar internet icat olunmadığı en azından memlekte gelmediği için yazmıyorum bir yere ama herkese anlatıyorum : beşiktaş sola bir bavul para verip adama alacağına genç takımdaki sergen'i oynatsın orada. nasılsa sol çizgide gidip-gelecek adam arıyorlar. daha 18 değil yaşı, çok daha yararlı olur beşiktaş'a.
    usta, iyi ki beni dinlememiş kimse, iyi ki benimle aynı fikirde değilmişler. adamı göz göre göre sol çizgiye mahkum edecektik yoksa.

    sonrasını, bu sözlüğü okuduğuna göre herkes biliyordur zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın