• 45
    gökmen özdemir'in vatan gazetesindeki yazısı:

    --- alıntı ---

    kötü maç kötü g.saray

    --------------------------------------------------------------------------------

    isterseniz çok sade bir yazı yazalım. kötü bir maç oldu. iki takım da kötü oynadı. hakem yunus yıldırım bu maçı daha da kötü hale getirmek için çok çok kötü bir yönetim gösterdi. bu kötülük içinden antalyaspor istediğini aldı. g.saray’ın ve yunus yıldırım’ın da ona yardımcı olduğunu hemen eklemem lazım.

    -kadro yapısına bakıldığı zaman kırmızı-beyazlılar lig tecrübesi fazla, büyük takım havası solumuş, sert futbolculardan oluşan bir ekip. oyun içinde de hem ligi hem rakibi hem de hakemle oynamayı ne kadar iyi bildiklerini gösterdiler. maç boyunca g.saray kalesine 1 kez gelmeyi akıl ettiler ve o da 90’da. ali tandoğan muslera’nın üzerine değil, köşeye vursaydı maçı da kazanabilirlerdi.

    aydin’a kizmam!

    -lig bu.. bu tip maçlar olacak. bu tip rakipler de.. önemli olan bu şartlar altında da kazanabilmek. g.saray dün ne yapıp edip maçı 1-0’a bağlamalıydı. engin ve kazım’ın yokluğu, baros’un sakatlanması, rakibin sert futbolu, hakemin buna göz yumması hepsi bahane olarak gösterilebilir. ama hiçbiri bahane olarak kabul edilemez! eğer büyük takımsanız çıkacaksınız, her şartta futbol oynayıp maçı kazanacaksınız.

    -g.saray’da 20.00’de başlayacak olan maçın kötü gideceği 18.30’da belli olmuştu. ilk 11’ler açıklandığında aydın yılmaz’ı 11’de gören her g.saraylı, süngüsünü otomatikman düşürdü. herkesin aklına şu soru geldi: “aydın, terim’i de mi tuzağa düşürdü?” fatih terim gibi tecrübeli bir ismin aydın’a şans vermeye teşebbüs etmesi bile insanın içini ürpertiyor. acaba aydın’ın sahada ne yapmasını bekledi fatih hoca? hadi fatih hoca bir delilik yaptı, aydın‘a şans verdi. ee be aydın.. şans eseri forma şansı bulmuşsun.. bu kadar mı ruhsuzsun? hiç mi koşmazsın, çabalamazsın. ama bundan sonra ben aydın’ı eleştirmeyeceğim. eleştirilecek olanlar aydın’a o formayı verenler.

    -oyun ortada giderken selçuk ve melo’nun daha çok sorumluluk alıp, oyunu rakip alana yıkmasını bekliyorsunuz. ama dün melo daha defansif, selçuk ise kötüydü. duran top golü diyorsanız g.saray, her kornerde faul yaptı. ujfalusi mükemmel oynadı. ama g.saray’da bir stoperin mükemmel oynaması maçı kazanmasına yetmiyor.

    -g.saray, istanbul bş ve karabük’ten sonra antalya deplasmanında da puan kaybetti. bu takımın deplasman problemi var. sadece mevcut sezonda değil, son 3 sezonda bu sıkıntıyı yaşıyor g.saray. çözecek olan da teknik direktör fatih terim.

    ****

    futbol katili yunus yıldırım

    -eğer dünkü maçı g.saray 4, antalya ise tek sarı kartla bitiriyorsa, 90 dakikanın sonuna sadece 3 dakika ekleniyorsa, antalyalılar kasti tekmeler atarken yunus yıldırım maçı seyrediyorsa, ben artık yıldırım’a kötü hakem demem, bu işin arkasında artniyet ararım. g.saray dünle bebarer yunus yıldırım’la çıktığı son 7 maçın 5’ini kaybetti, 2’sinde berabere kaldı.

    -tamam yunus yıldırım kötü hakem, bunu herkes kabul ediyor. ama yıldırım cebinde ayrıca g.saray antipatisi taşıyor. sadece eboue’nin oyundan çıktığı anda g.saray’ın kazandığı frikik 3 dakikada atıldı. ama yıldırım oyuna 3 dakika ekledi. kimse bana yunus yıldırım’ın takımları futbol oynamaya yönelten bir hakem olduğunu söylemeye çalışmasın. onun futbol bilgisinden şüphe ederim.

    -g.saray iyi oynamıyor, kabul. ama sırasıyla bünyamin gezer, hüseyin göçek ve yunus yıldırım’ı bir yere not edin ve sakın unutmayın!

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın