resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1078
    aydın yılmaz;

    23 yaşındasın, senin yaşıtların, genç milli takımda karşılıklı oynarken tanıştığın çocuklardan bazıları dünya yıldızı oldular bazıları da kendi takımlarında takır takır oynuyorlar. galatasaray a takımı formasını herhalde ilk kez 18 yaşındayken giydin. gerets rijkaard skibbe hagi bütün çalıştığın hocalar sana şans verdi, takım arkadaşların arkanda durdu, zamanında takım kaptanın arda ''benden daha yetenekli daha seri'' dedi senin için sana olan güvenini gösterdi.

    paf takımından geldiğin için, bizim çocuğumuz olduğun için 5 senedir sana sabrediyoruz taraftar olarak. haa oldu haa olacak bu sene patlayacak kumaşı kaliteli diye diye dilimizde tüy bitti. ama artık bizimde sabrımız bitti tükendi.

    git bu takımdan kendine daha fazla yazık etmeden bizi daha fazla üzmeden. belli ki galatasaray senin harcın değil, git bir anadolu takımında bank asya ligi'nde falan, beklentilerin düşük olduğu bir yerde vasat oyununa devam et, bizi de üzme.

    hani baba oğlunun üniversiteyi okuyamayacağına kanaat getirince ''tanıdık bir esnafın falan yanına veriyim çalışsın hayta herif'' der ya. hadi git oğlum artık.

    bak adaşın aydın karabulut beşiktaş paf'tan çıktı a takıma yükseldi beşiktaş 1,5 sezon sabretti sonra yol gösterdi. super lig'de bir kaç anadolu takımı dolşatı şimdi bank asya'da göztepe'de yedek.

    bu oyunla bu futbolla bu özverisizliğin lakayıtlığın ve formsuzluğunla seni galatasaray'da görmek istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın