resim
Emmanuel Eboué
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.78
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 474
    bugünki antalya maçında niçin defansın sağında görev almamıştır anlamak mümkün değildir. sabriyi sağ açığa koyup eboue'yi defansına sağına çekmek çok mu saçma acaba?

    fatih hoca ''joker'' diye tabir ediyor kendisini ama joker itiyacın olan yere cuuk diye oturandır. bu adam ''sağ bek''tir. ne orta sahanın ortasında ne sol açıkta ne sağ bekte verim alamazsın. oynar mı? oynar, ama sol açığa servet çetin'i koysan o da çıkar oynar, önemli olan ''hadi bakalım hayırlısı'' diye olmayacak adamı olmayacak mevkiye koymak mı yoksa doğru adamı doğru yerde oynatmak mı?

    dünya futbolunda bir kaç tane adam var ''joker'' diyebileceği mesela gecenin bu saati ilk essien geldi aklıma. işte bu adam cidden joker'dir, sağ bekte oynadı sırıtmadı defansın ortasında taş gibiydi orta sahada oynadı hayran bıraktı sol bek bile oynadı adam ya, haddini bildi defansif oynadı pozisyon hatası yapmadan kendi kulvarından geçit vermedi.

    ama eboue bir essien değil. herhalde biz bu adamı bu sene her mevkide göreceğiz arkadaş. 6 yabancı kontenjanından zaten ilk 11'e girmekte sorun yaşıyor girdiğinde de abuk sabuk yerlerde oynatılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın