• 3970
    son zamanlarda sol frame'de rakip takım* üzerinden manasız başlıklar açılmakta.açıldığı yetmezmiş gibi birde gündemde tutulmakta.

    kahvaltımı yapıyorum ve sözlüğe girdikten sonra bir bakıyorum ki saçma sapan başlıklar ve fenerbahçe kelimesi dikkat çekiyor başlıklarda.

    tamam rakip takım,ezeli rekabet falan bunlar güzel şeylerde, bir sidik yarıştıracaksak bunun için başta ali sami yen koymuş zaten sınırı.(bkz: türk olmayan takımlar)

    boku bokuna antifener üzerinden taraftarlık yapmak hoşuma gitmemiştir ezelden beri.(bunun sebebi onlara bayıldığım için falan değil,asla dengimiz olarak görmediğimdendir).

    maçlarda yenersin sevinirsin,yenilirsin üzülürsün,sevinçlerde hüzünlerde derbi dolayısıyla daha bi yüksek dozajda olur tabi bunlar gayet doğal şeyler.

    ama bu camianın adı galatasaray ve burasıda galatasaraysözlük.

    antifener gibi bir tanım göremedim ben şu ana kadar.

    umuyorum ki bu hatamızdan kurtuluruz.

    ayrıyeten yıllardan beri abilerimden,babamdan öğrendiğim en güzel şeylerden biriside şudur ki; büyük takımlar aldıkları kupalarla,küçük takımlar büyük takımları yenmesiyle övünür duruşu.dikkatinizi çekiyorum bunu babam söyledi demedim bana böyle öğretildi bu duruş empoze edildi dedim.

    galatasaray taraftarıda en azından benim gördüklerimin büyük bir çoğunluğu genelde bu görüşte buluşmuştur ki bu cümle karşı tarafı yıllardır hemde çok uzun yıllardır söylendiği andan itibaren fitil etmektedir ki bu (fitil olma) durum(u) bile bu rekabetin neresinde olduğumuzu gayet iyi tanımlıyor bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın