• 8
    --- alıntı ---

    galatasaray medical park ile banvit arasında 22 ekim cumartesi günü saat 15.00'te abdi ipekçi spor salonu'nda oynanacak olan beko basketbol ligi ikinci hafta maçında, türkiye basketbol federasyonu'nun aldığı karara istinaden, seyircisiz oynama cezası yerine 14 yaşını doldurmamış çocuklar ve kendilerine refakat edecek sadece bir kadın yer alabilecek. (kadınlar yanında 14 yaşını doldurmamış bir çocuk olmadan salona giremeyecek.)

    maç günü abdi ipekçi spor salonu gişelerinden ücretsiz olarak dağıtılacak biletler ile bu uygulama gerçekleşecek. girişlerde çocukların yaşları nüfus kağıtlarından kontrol edilecek.

    ayrıca yıldız ve daha küçük kategorilerdeki basketbol altyapı takımları, bir antrenörleri nezaretinde bu maça girebilecek. bunun için bu takımların kulüpleri tbf'ye yazılı başvuruda bulunmalıdır. vize lisanslarını ibraz eden yıldız kategorisindeki basketbolcular da abdi ipekçi spor salonu gişelerinden bilet temin edebilecek.

    maçta 2011-2012 sezonu kombine kartları geçerli olmayacaktır.

    aynı gün saat 17.30'da abdi ipekçi spor salonu'nda oynanacak olan tkbl birinci hafta maçında galatasaray medical park ile ceyhan belediyesi karşı karşıya gelecek ve karşılaşmanın biletleri, bilet satış noktalarından ve biletix internet sitesinden satışa çıktığında ücretli olarak temin edilebilecek.
    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...rkek/haber/11431.php

    resmi siteden maçla ilgili böyle bir açıklama yapılmış. kadınlar yanlarında 14 yaş altı çocuk getirmezse maça alınmayacakmış ayrıca bir çocuğa sadece bir kadın refakat edecekmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın