resim
Juan Emmanuel Culio
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Arjantin
  • 1096
    sezon başında kimden teklif almış almamış bakılmadan tekrar geri getirilmesi gereken oyuncudur(böyle bir ihtimal varsa).

    yok galatasaray oyuncusu değil yok bilmem ne diyenlere gülebilirim sadece.culio geçen sene bizim takımda ayakta kalan bir iki adamdan birisiydi.nereye koyarsan koy görevini layıkıyla yapma amacında olan bir takım oyuncusu.eğer geri getirilirse alternatifli kadromuza güç katacaktır ve çok önemli bir seçenek olacaktır fatih hoca'nın elinde.

    gelmesini ciddi anlamda istiyorum,gittiğinde herhalde diarra falan alınacak diye düşünmüştüm ama olmadı.arda'nında planları bozmasının etkisi oldu tabi.

    ayrıca bu adamı orduspor direk olarak romanya'dan almış olsaydı muhtemen şu anda biz niye böyle oyuncu bulamıyoruz mk falan gibi laflar edilecekti.

    unutmayınız ki bu adam küçük takımlarda yıldız büyük takımlarda tabata olacak bir adam değildir.büyük takımlar için aranan takım oyuncusudur.ha her transfere büyük paralar verilsin çok sükse yapsın gazeteler bizi konuşsun diye eleştiren ve bu transferi beğenmeyen kişilerede saygım var,insanların heyecan araması normal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın