• 3966
    net efsane.

    galatasaray ile ilgili anlık bilgi akışının en üst seviyede olması, geçmiş maçlara ilişkin entryler ( - ki hala ekşi bi adım önde malesef :@) amatör branşlarla ilgili bilgiler, futbol muhabbeti edecek adam varlığı sitemizi efsane yapıyor. sitemiz dedik o kadar benimsiyoruz işte.

    bir buçuk sene önce girdiğim bu platform hayatımı değiştirdi desem yalan olmaz. lise'den beri 2 arkadasımla beraber galatasaray maçları en büyük keyfimizdi. galatasaray macı oldugu günün sabahı üçümüz bornova metro'da buluşur, maça kadar pes atar, oyun falan oynardık. internet ile aramız vardı ama ne galatasaray.org'a düzenli girerdim ne galatasaray ile ilgili başka bi platforma. bir ekşi sözlük vardı, orası da sinir harbi :( galatasaray sözlük ile beraber bir dolu adamla tanıstım, hayatı galatasaray olan adamlarla tanıstım. tanıdıgım adamların yüzde 90'ı efsane adamlar. hatta hic sevmeyerek tanımaya başladığım insanlar ile ilgili düşüncelerim bile bir müddet sonra değişmeye başladı. sonuçta ortak payda galatasaray. düşünceler farklı olsa da uzun vadede aynı şeyi savundugunu anlıyorsun vs vs... sözlük'ten tanıştıklarımla maç izledim, misafir ettim. onlar tarafından ağırlandık, başka şehirlere gittik. yine bireysel olarak başka bi şehirde maça gidersin de galatasaray sözlük olmasa son bir yılım daha değişik olurdu o net. bu arada belirtmeden geçmeyeyim; galatasaray sözlük'e pek bi şey verdiğim de söylenemez kdsfjl. toplasan 50 tane entry girmişimdir. o da bilgi vs içermiyor :( ama takip eden bilir. bdds'ye atılmış entryler.

    son olarak klasik;

    gs sözlük top 5; 1-trouble, 2-soroscu aslanlardan filip, 3-ilovedonut, 4-jose, 5-fritz fassbender. 6.adam; cracks, gönül adamı; benjcev. özel ödül; hagi :(... bu listeye asla giremeyecekler, 1-cnyvz, 2-seth. net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın