• 1
    son bursaspor maçında riera çıkarken ıslıklandı. sabri eskişehir maçında arena'da yerin dibine sokuldu. aynı şekilde sözlükte de kadrodaki oyuncularımızı, afedersiniz itin şeyine sokan yorumlar yapılmakta.

    arena'da oyuncumuz hata yapınca tepki vermemeliyiz, çıkarken ıslıklamamalıyız. sözlükte eleştiride sınır tanımayan yazarlarımız özellikle bu yıl romantikliği rafa kaldırmalılar.

    servet, sabri, zan, balta, riera vs sahada yapılabilecek en kötü hatayı yapsa, hatta fener maçında bize golü yedirse dahi asla ıslıklanmamalı. islıklanan topçu oyundan düşmekte, sorumluluk almamakta, topun ona gelmesini istememekte, kanımca yarı felç geçirmekte. 30.000 değil 10 kişi sizi yuhalasa 10 gün kendinize gelemezsiniz. tepki alan oyuncu oyundan düşmekte faydası olmadığı gibi zararı olmakta takımı da 1 kişi eksik bırakmakta. bu adamlar evet adı üstünde amatör değiller ama kadroda oldukları sürece destek görmeliler. hakem ha kırmızı kart vermiş ha biz seyirci olarak bir topçuyu yerin dibine sokmuşuz. bence aynı şey. nasıl melo, sercana golden sonra moral verdi? hepimiz mutlu olduk. işte melo'nun ruhunu biz taraftarlara taşımalıyız.

    kadrodaki oyuncumuz hata yapsa da desteklenmelidir. sabri, zan, balta, servet vs gibi. eleştiri sezon sonunda yapılır, edilir. isteyen varsa klübe yazı gönderir.

    arena'da, bu sözlükte ve her mecrada topçularımıza güvendiğimizi, hata yapsalar dahi arkalarında olduğumuzu göstermeliyiz. çünkü biz galatasaray'lıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın