• 3
    sözlükte siyaset konuşmak yasak, her ne kadar hepimiz medeni insanlar olsak da, sözlüğün kuruluş amacı ve yazarların otokontrolü sağlayamamaları buna engel.

    çok üzücü, kahredici günler geçiriyoruz ne yazık ki. biz burada sıcak evimizde bilgisayar başında tıkır tıkır yazarken, kardeşlerimiz, abilerimiz soğuğun yaktığı bir ortamda bu vatan için, bizim için nöbet tutuyor, çatışıyor, yükselerek arşa değiyor.

    sözlük moderasyonu da düşünüyordur belki, şimdi bunlara izin verirsek ileride de bu tip şeyler olabilir, sıkıntı yaratabilir diye, ama şimdi silsek de tepki toplarız diye de madalyonun diğer yüzünü görüyor.

    bence bu slogan, tezahürat sözlüğe siyaseti karıştırmaz, bu her insanın -türk demiyorum her insanın- destekleyeceği, söyleyeceği cümle bence kalmalıdır.

    ve bu işi bir adım öteye götürerek, yapılacak bir tepki yürüyüşüne galatasaray sözlük ailesi olarak katılım göstermeliyiz.

    illa da bir tanım olacak diye yaptığım tanım: terörle mücadele eden ülkemizde, milletçe tepkimizi göstermek için spor müsabakalarında topluca söylenen tezahürat.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın