• 1
    galatasaray spor kulübü, taraftarların ulaşım problemlerine çözüm üretmek amaçlı olarak yapılması planlanan yol. bu yol ile arena çıkışından seyrantepe köprüsüne kadar araç trafiğine girmeden tehlikesiz bir şekilde ulaşmak mümkün olacak.

    konuyla alakalı duyuru:

    --- alıntı ---

    arena’ya yaya yolu yapılıyor

    galatasaray spor kulübü, ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena’nın ulaşım problemlerinin çözümünde ilk adımı yaya yolu ile atıyor. stadın tahliyesinde ana yol olarak kullanılan metroyu da rahatlatmayı hedefleyen yaya yolu seyrantepe köprüsü’ne bağlanacak.

    yol, istanbul büyükşehir belediyesi ulaşım dairesi’nin koordinasyonunda, maliyeti galatasaray spor kulübü tarafından karşılanarak yapılıyor. hava koşulları elverişli olursa, yolun yapımının spor toto süper lig’in 10. haftasında ali sami yen spor kompleksi türk telekom arena’da oynanacak mersin idman yurdu maçına kadar tamamlanması hedefleniyor.

    problemin çözümünde ve taraftarlarımızın stada ulaşımının rahatlatılması konusunda kulübümüze yardımcı olan gençlik ve spor genel müdürlüğü, istanbul büyükşehir belediyesi ulaşım daire başkanlığı ve koordinasyon müdürlüğü’ne teşekkür ederiz.

    --- alıntı ---

    bu yol madem ki bizim cebimizdeki parayla ile yapılacak, kesinlikle üstüne bu yol galatasaray taraftarına aittir yazılmalı, milli maçlarda falan da kapatılsın ya da sadece galatasaraylılara açık olsun.

    yolun açılışı hava şartlarına bağlı olarak 10.hafta olarak hedeflenmektedir. bu yolun açılışını taraftarlar olarak baştan sona kadar meşaleler, ayar veren pankartlar ile biz yapmalıyız.

    kimse unutmasın ki türkiye'dir galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın