resim
Adnan Öztürk
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 212
    18 ekim 2011 tarihli sabah gazetesi'nde çıkan habere göre sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair yasa'nın cezaların indirilmesi yönündeki değişiklik talebini kulübümüz adına imzalamıştır.

    hakem odası basan, federasyon başkanı'nı ve mhk başkanını azarlayabilen, tahkim ve disiplin kurullarında her türlü lobiyi yapan, a klasman hakemlerinin seçiminde etkin rol alan, kendi kaptan'ını dövdüren, futbolumuzu 10 sene geri götüren, bölücülerin yapamadığını yaparak, neredeyse aileleri bölen şike operasyonunun baş suçlusu baronların cezalarında indirim talep eden belgenin, tüccar kulüplerin baskısı ile kulübümüz tarafından imzalandığını düşünmekteyim.

    zaten suçları yoksa beraat edecekler ki yeri göğü bu yönde inletmekte medyadaki sülükleri. madem suçları yok niye indirim talep edilmekte? amerika'da bir holding patronu kendi şirketinden usulsüz para çektiği için adam 20 yıl ceza almakta. savcılığın iddialarını iddianamede hepimiz okuruz. baronlar'ın cezası kesinlikle indirilmemeli, tutuklananların içinde emir kulları genç bir avukat ve kulüp çalışanları da var, baronların emri altında çalışan bu kişilerde belki indirim yapılabilir ki bunlar zaten cmuk içinde var, suç işleyen baronlar için asla ceza indirimi yapılmamalıdır. başkan yardımcımız umarım bu türden bir belgeyi imzalamamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın