resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 2860
    90 dakikayı kaldırabilir mi, baştan girse bu kadar verimli olabilir mi tartışılır. kumaşı iyi futbolcu tabi ki ama biraz da gerçekçi olmak lazım. elmander koşuyor top tutuyor en azından sıkıştığı yerde ya da attığ çalımdan sonra pas veriyor, takımın atağa kalkmasını bekliyor.

    baros, yorulmuş defansın üstüne salındığında daha etkili oluyor. tam tersi baros ilk 11'de başlayıp elmander sonradan oyuna dahil olsa aynı etkiyi gösteremez, oyun tarzları farklı. baros'un form durumunu buradan bilemeyiz, bunu bilenler yedek kulübesinde oturan hasan şaş, ümit davala ve fatih terim hocalarımızdır.

    bence bu şekilde devam edilmeli, baros oyuna sonradan dahil olmalı. baros'un yedek kulübesinde beklemesi ne baros'u küçültür, ne de elmander'in ilk 11 başlaması o'nu büyütür.

    semih şentürk'te sonradan girdiğinde gol atıyordu, ama n'oldu ilk 11 başlıyor kayıplarda. amacım semih ve bars'u kıyaslamak tabi ki değil kıyaslanması da mantık dışı olur zaten, sadece benzer durumlar ve etkileri hakkında fikir sahibi olabiliriz.

    keline kurban!
App Store'dan indirin Google Play'den alın