• 5
    insanı formula 1'den soğutabilecek bir program.

    saçma salak yorumları ve mclarenci hamdi'yi (evet, böyle bir karakter var bu programda ve programın sunucuları bu adamdan bahsederken ''alın bakın işte, f1 izleyicisi elit jonjonlardan oluşmuyor sadece, böyle halktan insanlar da f1 izliyor'' diyorlar) görmemek için izlemiyordum bu programı uzun süredir.

    bu sabah kore gp sıralama turlarından sonra bir bakayım dedim. okay karacan yorumcu koltuğuna oturmuş ve programı bir hanım kızımız sunmakta. tiki dili ve edebiyatı mezunu olduğu açıkça gözlemlenebilen bu hanımefendi, iki kelimeyi bir araya getirmekten de aciz. sanırım yedincisi (rakamla 7) düzenlenen türkiye gp öncesi sürücülere ''do you like istanbul and istanbul park?'' diye soran da buydu. tehey be trt! kimlerin elinde can çekişiyorsun?

    yorumculardan birisi de mclaren'in neden pole pozisyonu için kastığını anlayamamış. sezon bitmiş zaten, ferrari bırakmış, gelecek sezonki otomobillerine odaklanmış. mclaren'e ne oluyormuş? ah canııım! arayalım hemen martin whitmarsh'ı, teknik direktör olarak alsın seni takımın başına.

    daha üç gün önce takımın şef tasarımcısının, ''2012 parçalarını kalan yarışlarda test edeceğiz'' açıklamasını görmediysen, orada yormcu olarak oturmayacaksın.

    bak yine sinirlendim efem. bundan sonra bana f1 kulübü yok! yarış biter bitmez değişecek o kanal!
App Store'dan indirin Google Play'den alın