• 47
    bugün gazetelerde kendisinin yapmış olduğu bir açıklama var özet olarak şöyle;"biz fenerin durumuna düşseydik aynı duruşu gösteremezdik"

    şimdi gelde sinirlenme bu adama bak haşhaş sana söylemek istediğim şeyler var ve bunları maddeliyorum.

    1. bu en önemli madde biz asla böyle bir duruma düşmeyiz.sizin döneminiz ve yönetiminiz en utanç verici yönetimlerden biriydi,ancak sizin bile bu tarz pisliklere bulaşmadığınız bir ortamda geçmiş yönetimlerin bunu yapması imkansız.

    2.ey haşhaş efendi,sen artık benim için polatçık'sın.neden biliyor musun? çünkü adnan polat bu kulübün hiçbir zaman kendi başına değerinin ne olduğunu çözemedi, azizle kanka oldu.hükümete yalakalıklar yaptı.özetle "duruşsuz bir başkandı".tıpkı senin bu konuşman gibi eğri büğrü.

    3.sen kendi kulübüne böyle bir durumu öngörürken,bu duruma düşen takımın taraftarlarının hatta bir kısım eski yöneticisinin hemen hemen hepsi istisnasız dedikleri tek şey var.galatasarayolsaydı bu durumdan çıkarken bizim kadar zorlanmazdı diyorlar bu adamlar.

    4.sizin gibi adamların açıklamalarını okudukça adnan polat yönetimine olan nefretim daha da artıyor.sizin gibi bu camiaya kaos ortamı olarak bakan kişilerin hemen hemen hepsi bu yönetimde bulundu.sonuç olarak arkanıza teneke bağlanıp gönderildiniz.bu durumdan biz taraftarlar da hoşnut değil ama bazı şeylerin bir adabı var.zamanında bırakmadınız bu şekle geldiniz.belkide bunu yediremediniz kim bilir.

    5.zamanında röportaj veren her eski yöneticiue "güvenlik kamerasına bile konuşuyorlar" diyen adnan polat daha sonra da sen ve sizin gibiler.önce galatasaray'ın anlamının değerinin ne olduğunu anlamanız gerekiyor.neden mi? siz hala bu kulübün anlamını öğrenememişsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın